Rubrik s kub
Lyckades ikväll med att göra en nästintill perfekt omelett som räckte till tre personer. Ägg, nästan knaperstekt bacon, turkisk yoghurt, fryst gräslök, salt, svart- och vitpeppar och så lite matfett till stekningen. Bacon+gräslök sprids ut över omeletten när smeten varit i pannan på låg till mellan värme ett par minuter, smeten får sedan ligga kvar där till den stelnar. Man får vara noga med värmen, inte för hög åtminstone. Serveras med finriven lagrad ost på och ev. lätt fräst lök som blivit sådär söt, bröd är ju även det ett bra komplement.
Smakade på päron/äpplevinet jag slängde ihop för ett tag sedan, det var ganska sött, blir till att fuska tror jag :S Äpplecidern som jag oxå slängt ihop var desto bättre, får nog fuska lite där med tyvärr tror jag. Får se hur...
Saknar mille. jättemycket.
Smakade på päron/äpplevinet jag slängde ihop för ett tag sedan, det var ganska sött, blir till att fuska tror jag :S Äpplecidern som jag oxå slängt ihop var desto bättre, får nog fuska lite där med tyvärr tror jag. Får se hur...
Saknar mille. jättemycket.
Kommentarer
Trackback